08/10/2018

ОИКОС БЪЛГАРИЯ 20 ГОДИНИ ЗА УСПЕХА

Дългогодишният ни партньор ОИКОС-БГ избра да отпразнува двадесетата си годишнина в Музея за история на София.

Президентът на OIKOS Италия господин Клаудио Балестри уважи лично официалната церемония, за да поздрави многобройните архитекти, партньори и приятели, съпътствали през тези 20 години ОИКОС-БГ в усилената им работа на пазара.

По повод юбилея си, ОИКОС-БГ предостави като дарение на Музея за история на София реновация на две знакови зали. За ремонта са използвани материали от най-новата серия екологични бои TIEPOLO, създадена от италианския архитект Джулио Капелини.

В обръщението си към гостите на събитието, господин Балестри изтъкна огромното развитие и промяна, настъпили в страната през последните години. Той обяви, че в България, както и в другите страни работещи с OIKOS, ще старира въвеждане на нови продукти и обновена търговска визия. Новите материали и ефекти ще обогатят пазара с нови възможности през идните месеци.

В изказване пред пресата президентът на Oikos заяви:

От стените на миланската галерия Брера през Музея за история на София, новата колекция екологични бои Tiepolo продължава пътя си по света – предстои официалното й представяне на Moscow Design Week, с личното участие на арх. Капелини.

Успешното сътрудничество между OIKOS Италия и ОИКОС-БГ продължава. Новините ще можете да видите в новата секция на български език на официалния уеб сайт на производителя, която скоро ще стартира.